Bandırmaspor'dan antrenman skoru 5-0

Bandırmaspor

Bandırmaspor, ilk hazırlık maçını oynadığı Çanakkale Dardanel'e gol yağdırdı.

2.lig Ekibimiz Bandırmaspor bir haftalık hazırlık çalışması ardından bugün özel bir müsabaka ile karşılaştığı Çanakkale Dardanelspor karşısında 5-0 lık fark aldı.

Bandırmaspor sahaya Kalede Bekir, defansta Tayfur, Onur Karakabak, Oğuz Özden, Bilal, Orta alanda Oğuz Kocabal, İbrahim Ak, Ali Koçak, Hakkı İsmet, Forvette ise Yasin Palaz ve Ozan Cengiz tertibinde çıktı.

Çanakkale Dardanel ise Kalede Ümit,  geride Rasim, Taner, Bedri ve Umut, Orta alanda Uğur, Ensar, Ufukca ve Harun, Forvette ise Yasin ve Alpay ile sahaya çıktı.

Bandırmaspor’un ilk 45 dakikanın her beş dakikasında etkili bir atağı oldu.

Bandırma’nın ilk golü 25 dakikada İbrahim Ak’tan geldi.

44. Dakikada Hakkı İsmet ilk 45 dakikanın skorunu belirledi. 2-0

Karşılaşmanın 2. Devresinde önemli değişiklikler yapıldı.

Bandırmaspor Kalede Evren, Serkan, Aykut, Hacı Murat, Işılay, Cenk, Sinan, Gökhan, K. Oğuz, Sergen ve Yiğit’i oyuna dahil ederken, Çanakkale Uğur Parlak, Emre Kozak ve Rıdvan ile değişimi sınırlı tuttu.

Bandırmaspor 2.ci 45 dakikada daha yüksek tempoda oynadı. 63 ve 65 Dakikalarda Ozan Cengiz 4-0 ve 66 dakikada ilk golün sahibi İbrahim kapanış golünü de kaydederek skoru belirledi 5-0

ÇAPANOĞLU ‘’ÖNCE ŞEHRİ İNANDIRMALIYIZ’’

5-0 lık hazırlık karşılaşması ardından Gazetemiz spor editörü Zeyyat Saygın ile konuşan Bandırmaspor teknik patronu Mustafa Çapanoğlu, henüz bir haftalık takım üzerinde yorum yapmanın doğru olmadığını, ancak Bolu dönüşü oturmuş bir kadroya sahip olmak istediğini vurgulayarak, ‘’Sezon başında fazla zaman kaybetmeksizin ilk maçtan itibaren belirlenecek takım iskeleti ile şehre şampiyonluk coşkusu vermeliyiz’’ dedi.

Çapanoğlu, henüz eksikleri bulunduğunu, zor bir sezon olmakla birlikte Bandırmaspor’un başarılı olacağına inandığını söyledi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı